Senaste inlägg i forumet:
Aug, 14 21:38:05 av: Mirja HUR LÄNGE HAR DU BOTT I FUENGIROLA? Välkommen!   Aug, 20 20:58:14 av: marathon Bredbandsuppkoppling Hej, Kul, tror ni kommer trivas jättebra. Det finns flera bra [...]  May, 29 10:26:49 av: marathon SPANSK ELLER SKANDINAVISK SKOLA? Vi körde också Svenska skolan. Så mycket lättare för barnen att komma in [...]  May, 28 08:19:40 av: Jasmin VILKA TRE SAKER SKULLE DU TA MED DIG TILL EN ÖDE Ö? Mina två barn! Då behöver man inte ha långtråkigt. Sen tar jag med något [...]  Feb, 28 17:02:45 av: Jasmin MUSIK Finns det någon public "musikskola" för de spanska skolbarnen, [...]  

Barnaktiviteter i Fuengirola  + Lägg till

Kalas  + Lägg till

Parque Miramars nöjespark  Redigera/komplettera text  

Nöjesparken på Parque Miramar anordnar barnkalas. Det kostar ca 10 euro per barn, och i det priset ingår allt - Lek i "hoppområdet", varm korv, dryck och tårta, underhållning, ansiktsmålning, karusellåkning etc. Barnen älskar det, och man behöver inte lyfta ett handtag själv.Sommarskolor och läger  + Lägg till

Acapulko  Redigera/komplettera text  

Erbjuder sommarskola.

Sport  + Lägg till

Capoeira  Redigera/komplettera text  

Svenska skolan har lånat ut sina lokaler till en nybörjarkurs i denna sport. Instruktören Pingo talar främst spanska och lite engelska. Undervisningen är pedagogisk och det är lätt att hänga med även om man inte kan spanska. 

Dans  Redigera/komplettera text  

Svenska skolan har lånat ut skolans aula till svensktalande Carolina Svensson som är danslärare för kursen. Kurser erbjuds för olika åldrar från 3 år och uppåt. För mer information: 680278508

Fotboll  Redigera/komplettera text  

På fotbollsstadion Suel som ligger brevid Svenska kyrkan tränar flera svenska barn fotboll. Anmälan och programhämtning sker på Elola, Calle Menorca, 2 Fuengirola  här Tel: 952466777.

Innebandy  Redigera/komplettera text  

Skolan Colegio Acapulco runt hörnet från Svenska Skolan erbjuder gratis innebandy för barn tis och tors kl 16-17.

Judo  Redigera/komplettera text  

Många svenska barn tränar judo på Elola. Den stora träningsanläggningen bakom Pueblos Lopez. Den spanske tränaren är verkligt bra och får barnen med olika nationaliteter att känna sig välkomna. Judodräkter finns att köpa såväl begagnat som nytt för billig peng på Declaton i Miramar. Kontakta oss om du är intresserad av att köpa begagnade judodräkter.

Omständig administration och billigare priser om man har skrivit sig här dvs är "empadronado" som göres vid ayuntamientot. Anmälan och programhämtning göres på Elola som ligger här: som ligger här  Tel: 952466777 Calle Menorca, 2 Fuengirola

Skateparken - Skateboard, BMX, Inlines, mm  Redigera/komplettera text  

Fuengirola har enligt egen utsago en av Europas finaste skateparker! Den som vill trixa med inlines, skateboard eller BMX åker till Parque Miramar vid Miramar köpcentra (på den sidan av "huset" Miramar som vetter mot borgen), den som inte vet var det ligger tar rygg på en ambulans, den kommer garanterat dit förr eller senare.

Skateparken Miramar Fuengirola

Skidåkning i Sierra Nevada  Redigera/komplettera text  

Sierra Nevada förknippar man som svensk med fötterna i Ingemar Stenmark-tiden kanske mest med inställda världscuptävlingar, men faktum är att det numera är relativt snösäkert i pisterna. 
Dessutom finns det riktigt bra backar för barn också, allt från ett par flacka nybörjarbackar som man nästan får staka sig nerför till gröna fina nedfarter direkt vid kabinbanestationen. Alla liftar härifrån är också sittliftar, det uppskattar i alla fall mina barn.

Övrigt  + Lägg till

Mother and Toddlers Group / Mamma-Barn-grupp  Redigera/komplettera text  

Every Tuesday 11 am at The Ark Christian Fellowship, Las Rampas.

Varje tisdag kl 11 kan mammor eller pappor ta med sig sina småttingar till The Ark Christian Fellowship i Las Rampas. Engelskspråkigt, men alla är välkomna.

Sång och Musik  Redigera/komplettera text  

Svenska kyrkan har barngrupper där en sångstund ingår. För mer information:http://www.svenskakyrkan.se

Öppen förskola  Redigera/komplettera text  

Svenska kyrkan erbjuder två barngrupper. Barngrupper