Senaste inlägg i forumet:
Aug, 14 21:38:05 av: Mirja HUR LÄNGE HAR DU BOTT I FUENGIROLA? Välkommen!   Aug, 20 20:58:14 av: marathon Bredbandsuppkoppling Hej, Kul, tror ni kommer trivas jättebra. Det finns flera bra [...]  May, 29 10:26:49 av: marathon SPANSK ELLER SKANDINAVISK SKOLA? Vi körde också Svenska skolan. Så mycket lättare för barnen att komma in [...]  May, 28 08:19:40 av: Jasmin VILKA TRE SAKER SKULLE DU TA MED DIG TILL EN ÖDE Ö? Mina två barn! Då behöver man inte ha långtråkigt. Sen tar jag med något [...]  Feb, 28 17:02:45 av: Jasmin MUSIK Finns det någon public "musikskola" för de spanska skolbarnen, [...]  

Nöjen i Fuengirola  + Lägg till

Bad  + Lägg till

Stranden  Redigera/komplettera text  

Badstranden i Fuengriola är 7km lång. Stränderna har badvakter på sommaren och har blåflaggutmärkelser. Nästan överallt finns solstolar (tumbonas) att hyra, men nedanför dem finns "fri" strand ifall man föredrar det.

Stranden närmast Castillot är tystast. Här kan du hyra jet skidor eller luncha vid de många utmärkata strandrestaurangerna .

Stranden som liger bakom tivolikarusellen är den barnvänligaste. Här hittar du också utomhusduschar, toaletter, strandstolar och restauranger. Pröva gärna de utsökta grillade sardinerna.  

Här kan du se var din favoritstrand finns: www.andalucia.org/playas/costa-del-sol/Aquapark  Redigera/komplettera text  

Ett vattenland med vattenrutschkanor och massa annat. Ligger nära Miramar, fast på "Fuengirolasidan" av motorvägen. Öppettider, priser, mm  Videoklipp

Barer och andra uteställen  + Lägg till

Linda´s Music Bar  Redigera/komplettera text  

Linda's Music Bar i Fuengirola ligger bara en tvärgata från den östra delen av marinan nere vid strandpromenaden. Oftast har de livemusik 22 - 00 och sedan karaoke till ca 02
 

Old Town  Redigera/komplettera text  

Förmodligen har de flesta passerat Old Town på strandpromenaden vid hamnen. De har ganska många uteplatser men det är inte så stort inomhus. Piña Coladan är ruskigt god! 

Biografer  + Lägg till

Cinesur  Redigera/komplettera text  

Multicine Alfil  Redigera/komplettera text  

Visar ibland originalversioner (engelska) av filmer. Har flera salonger och ligger vid Plaza de Toros och brevid zoo, Calle Camilo José Cela 6. 
Tfn: 952 59 35 87 
http://www.entradas.com/entradas/cines.do?idprov=29&idcine=209

Djurparker  + Lägg till

Bioparc  Redigera/komplettera text  

Fuengirolas zoo som ligger vid Plaza de Toros, har lyckats klämma in en hel del på liten yta. Jobbar med att skapa naturliga miljöer för djuren och deltar i program för bevarande utrotningshotade arter. Öppettider, priser, karta, mm

Selwo Aventura Estepona  Redigera/komplettera text  

En djurpark som erbjuder safariturer med bil så att man kan mer kan se djuren i sin naturliga miljö. Erbjuder olika teman så som asien, afrika mm. För mer information: www.selwo.

Selwo Marina Benalmádena  Redigera/komplettera text  

En djurpark med temat sydamerika. För mer information www.selwomarina.

Kultur  + Lägg till

Teater  Redigera/komplettera text  

Spansk teater:

Palacio de Paz Recinto Ferial 29640 Fuengirola Tel: 952 585 836
 

Engelsk teater:

Teatro Salon Varietes C/ Emancipación s/n 29640 Fuengirola Tel: 952 474 542 (Mon-Fri 10:30 – 13:30 and 19:00 – 29:00) www.salonvarietestheatre.com

Museer  Redigera/komplettera text  

Historiska museet ligger på C / Maria Josefa Larrucea bredvid rådhuset, nästan mittemot Zoo.
Öppet tisdag till fredag med gratis inträde.

Oftast har museerna öppet hela dagen så även helger, men stängt en vardag i veckan.

Övrigt  + Lägg till

Bridge club Los Boliches  Redigera/komplettera text  

Mondays, Thursdays and Fridays at 1:45 pm. Cafe Manila, Paseo Maritimo.

Call Keith: 645684756

 

COME AFTERNOON DANCING  Redigera/komplettera text  

COME AFTERNOON DANCING with Pedro el Polaco and his assistant Natasha. SALSA, RUMBA, CHACHACHA, TANGO, ROCK´N´ROLL and MICHAEL JACKSON

Don't know how? We will show You!

Tuesdays and Fridays 2 - 4 pm

Restaurant REGINA, Fuengirola Marina

Fee - Up to You!

HAPPY BODY - HAPPY SOUL

WELCOME!

 

Girls Night  Redigera/komplettera text  

Vi slår upp portarna 1 februari och då vi föredrar kvalitet framför kvantitet så är det begränsade antal platser så vi rekommenderar er att boka i god tid.
Givetvis kan även ni som killar bokar och Ja, det går att byta vinet mot öl :-).
Pris per person är 45 euro och då ingår fördrink, 3 rätters meny inklusive vin, kaffe och avec samt tillgång till vår underbara Jacusi och badrum för att göra sig vacker inför eventuell utgång på kvällen. För er som är nya i Fuengirola står vi gärna till tjänst med tips om var man ska gå.

http://lindah.se/girl/index.htm

Häst och vagn  Redigera/komplettera text  

Vid strandpromenaden i närheten av "häst-karusellen" finns möjlighet att åka på en längre eller kortare rundtur med häst och vagn. Dessa hästar verkar dock inte alltid må så bra av den tunga trafiken, och det förtar en del av tjusningen.

Minigolf  Redigera/komplettera text  

Det finns en  minigolfbana brevid skateparken i Parque Miramar vid Miramar köpcentra (på den sidan av "huset" Miramar som vetter mot borgen).


Turisttåg  Redigera/komplettera text  

Ett sätt att se Fuengirola på är med turist tåget som kör på gatorna och avgår från Paseo Maritimo, nära McDonalds till en kostnad av 5 euro för vuxna.