Senaste inlägg i forumet:
Aug, 14 21:38:05 av: Mirja HUR LÄNGE HAR DU BOTT I FUENGIROLA? Välkommen!   Aug, 20 20:58:14 av: marathon Bredbandsuppkoppling Hej, Kul, tror ni kommer trivas jättebra. Det finns flera bra [...]  May, 29 10:26:49 av: marathon SPANSK ELLER SKANDINAVISK SKOLA? Vi körde också Svenska skolan. Så mycket lättare för barnen att komma in [...]  May, 28 08:19:40 av: Jasmin VILKA TRE SAKER SKULLE DU TA MED DIG TILL EN ÖDE Ö? Mina två barn! Då behöver man inte ha långtråkigt. Sen tar jag med något [...]  Feb, 28 17:02:45 av: Jasmin MUSIK Finns det någon public "musikskola" för de spanska skolbarnen, [...]  

Svensk Psykolog  

  

När du är svensk och i behov av Psykolog i Fuengirola, Marbella, Benalmadena eller någon annanstans i Malaga provinsen på Costa del Sol är det av naturliga skäl tryggare att möta en svensk Psykolog eftersom en svensk Psykolog förutom att ha förståelse för svensk kultur också lever upp till de krav på adekvat utbildning du förväntar dig av en svensk Psykolog.

Svensk Psykolog på Costa del Sol med svensk psykolog utbildning

Mirja Johansson www.psykolog.es är den enda psykologen i Fuengirola, Marbella och Benalmadena i Costa del Sol som har svensk legitimation som förutom att vara svensk Psykolog därmed också har en svensk psykologutbildning med den människosyn och de krav på kvalitet som ställs vid svenska universitetet.
Att gå till en Psykolog är många gånger en utsatt position och det är verkligt viktigt att du kan vara trygg i att du blir omhändertagen på bästa sätt av en kompetent person så som Mirja Johansson.

Rekommendation av svensk Psykolog Malaga

Mirja har goda rekommendationer från så väl svenskar, norrmän, danskar och engelsmän bosatta eller som varit på semester på Costa del Sol. Rekommendationerna beror på att Mirjas terapier är mycket effektiva och åstadkommer mycket snabbt betydande förändringar i hennes klienters liv. Många här på Costa del Sol exempelvis i Fuengirola, Marbella, Benalmadena skulle kunna få ett förbättrat liv bara efter ett par samtal med henne även om livet inte är allt för svårt just på grund av Mirja Johanssons goda coachingförmåga. Mirjas specialitet är att få saker att ändras genom att öka klientens självkänsla och självförtroende, minska depressioner och ångest samt förbättra relationer. Mirja hjälper dig att se bortom ramarna och får dig att leva fullt ut. Många väljer därför att fortsätta kontakten med den svenska Psykologen Mirja Johansson även efter flytt eller semestern via skype till Sverige, Norge eller Danmark.

Svensk Skype-psykolog i Spanien

Skypeterapi med svensk Psykolog på Costa del Sol är ett alternativ för dig som inte kan komma personligen till en mottagning hos en svensk psykolog i Fuengirola. Du kanske bor bortom Malaga provinsen eller tycker att det är för långt att åka till Fuengirola från Marbella eller Benalamdena eller av någon annan anledning inte kan komma till Psykologmottagningen i Costa del sol. Att ha en svensk skype-psykolog fungerar oftast lika bra som terapi i på en svensk psykologmottagning i Spanien och en fördel är att Psykologen känner till också det spanska samhället med dess för- och nackdelar. Skype-terapi innebär att du som klient kontaktar din svenska Psykolog i Fuengirola via Skype, vilket är kostnadsfritt och istället för att betala för terapisessionen på mottagningen betalar du enkelt med ditt visa-kort on-line. En fördel med skype-terapi är att du som klient kan välja att visa dig i bild eller låta bli. Det spelar heller ingen roll om du är på resande fot så länge som du har tillgång till internet. Via Skype kan du få hjälp med din självkänsla och självförtroende, depression och ångest samt med relationsproblem.

  • problem med självkänslan kan yttra sig som rädsla att inte duga
  • problem med självförtroende handlar om rädslan att inte kunna prestera tillräckligt bra
  • är du deprimerad kan det yttra sig i svårigheter att se något positivt alls eller som extrem trötthet
  • ångest å andra sidan handlar om en rädsla inför olika situationer som exempelvis att umgås, för att bli tjock eller sjuk
  • relationsproblematiken kan visa sig i svårigheter att vara förälder eller i äktenskapsproblem
     

Svensk Psykologhjälp i Spanien

Befinner du dig i Spanien och är i behov av psykologisk hjälp eller vill utvecklas som individ rekommenderar vi på fuengirolakontakt.se dig att kontakta den svenska Psykologen Mirja Johansson som har goda rekommendationer och vars upptagenhetsområde är hela Spanien och i synnerhet Marbella, Fuengirola, Benalmadena och Malaga. Mirjas Kontaktuppgifter är 622 633 947 eller mirja@psykolog.es.